Covid-19 maatregelen

Met de RIVM indicaties als richtlijn, hebben wij het volgende besloten aan te passen:

Alle lessen gaan via Teams tot nader bericht.

Onderstaande is pas weer van kracht als het RIVM de coronamaatregelen kan versoepelen en er weer (gedeeltelijk) lessen op locatie kunnen worden gegeven.

  1. Bij gezondheidsklachten zoals niesen, verkoudheid, hoesten, koorts ; verzoek ik jullie ( met klem!) thuis te blijven. Dit geldt ook als het iemand binnen je huishouden betreft.
  2. Per groep zal ik een zgn Loulou aanmaken per groep. Dit is een app waarin je een dag van tevoren meldt of je wel/ dan niet aanwezig kunt zijn zodat ik weet op hoeveel mensen ik kan rekenen en erop vertrouw dat je alleen naar de les komt als je gezond bent.
  3. Iedereen komt binnen via de voordeur en vertrekt via de achterdeur (en jullie houden bij het naar binnen/- en buiten gaan onderling de gepaste afstand tot elkaar aan van 1,5m).
  4. De lestafels staan gescheiden zodat iedereen op ongeveer 1,5m afstand van elkaar zit mèt kuchschermen.
  5. Ook in de winter zal ik ervoor zorgen dat er genoeg ventilatie in de huiskamer is.
  6. Het maximum aantal leerlingen per les bij mij thuis : vijf (ipv acht)
  7. Bij meer dan zes personen ( de twee groepen op maandagochtend) geef ik les op een andere locatie: buurtcentrum de Schakel ;  Pijnboomstraat 17 ; 2023 VN Haarlem Noord).
  8. Mocht er een tweede uitbraak van het COVID 19 virus zijn, dan zullen we de lessen voortzetten per Skype zoals onze laatste lessen voor de zomer vakantie.