Reacties van cursisten:

DAIA9998

Saskia en Harry hebben een onvergetelijke reis gehad, Gerona prachtige stad  met een zeer bijzondere invulling door Charlotte en Rob georganiseerd. Een onvergetelijk verblijf in Can Portell.

Succes met komende reizen het is in hoge mate aan te bevelen. Liefs saskia en harry

 

——————————————————————-

 

Buen Camino op reis, naar Gerona, was een feest. Het komt zelden voor maar hier was alles perfect: leuke excursies met goede voorbereiding (les op maat), een ontzettend leuke locatie met fantastisch eten. En niet te vergeten: de leukste groep die ik ooit heb meegemaakt: het was heel gezellig, we hebben veel plezier gehad en er was belangstelling voor elkaar en ook ruimte voor diepergaande gesprekken. Een absolute aanrader!

Hans

DLHS3874  uitzicht

Ik heb zo een leuke week gehad!

Via de website van Can Portell kwam ik op de site van Buen Camino taalschool en dacht ik : waarom niet een week Spaans  gaan doen ?  Charlotte was gelijk enthousiast, ook al was ik geen estudiante op haar taalschool want ik ben niet woonachtig in Haarlem .
Heerlijk vooruitzicht !
En dan is het zover .. we komen in een Spaans paradijsje in een zonovergoten Catalunya . De Masia van Debby is een museum van kleurrijke serviezen , antieke schalen ,brocante kasten , ondeugende hondjes, feeërieke kleurencombinaties , van alles en nog wat , een lust voor het oog….de liefhebber , zoals ik ,raakt niet uitgekeken.  Open de site en je begrijpt wat ik bedoel.
De lessen Spaans zijn helemaal op de conversatie gericht , aan lange tafel in de tuin en in de zon bereiden we de excursies voor die Rob en Charlotte met uiterste precisie voor ons hebben uitgestippeld.
Opdrachten in het Spaans , die ook Spaanssprekend moeten worden uitgevoerd !! Heel erg leerzaam en je steekt ook nog wat op van zaken op ander gebied. Ik wil het eigenlijk niet allemaal benoemen want de verrassing van het programma is nou juist zo leuk!
En steeds weer terugkomend in het prachtige huis waar heerlijk voor ons wordt gezorgd /gekookt en we zelfs een professionele massage kunnen ondergaan .
Ik kan iedereen deze reis aanraden, het is van alles wat , culinair genieten, Spaans spreken , leuke mensen  ontmoeten , nieuwe woorden leren , de waanzinnige mooie omgeving verkennen en dat alles onder de bezielende leiding van Charlotte en Rob!  Ik zou zeggen : verwen jezelf ,ga het doen en geniet net zoals Ik genoten heb !

November 2018 Nori

IMG_1780IMG_1553

Para mí, el viaje de España a Girona no solo fue muy educativo. También disfruté de los viajes culturales y me reí tanto que todavía tengo dolor de estómago (2 meses después).

El B&B es súper lindo y confortable y el programa está preparado a la perfección por Charlotte.

¡Puedo recomendarlo a todos!

Sacha

RNOY9521GEQL9311

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In het voorjaar van 2018 mocht ik als enige jongeman met 14 enerverende dames de curso intensivo in Gerona onder aansturing van Charlotte ondergaan.

Charlotte heeft een uitgekiend en gevarieerd (les)programma op elk niveau opgezet waarbij de dagelijkse afwisseling van educatie en entertainment de gehele week tot een feestje maakt. De keuze en kwaliteit van de locatie in de schitterende omgeving van Gerona ( Can Portell, 123ole) in combinatie met de uiterst gevarieerde en creatieve maaltijden geeft iedereen voldoende ‘voeding’ om je Spaans echt op een hoger plan te brengen.

Fue una experiencia fenomenal.
Jan
kookles 2
flamengo 1